Installation

Att installera ett program via internet är ibland lite läskigt. Vi har gjort vårt bästa för att göra det så absolut säkert och enkelt som möjligt.

Pausprogrammet ErgoPop innehåller inga som helst andra funktioner eller program som stör datorn i övrigt eller skapar funktioner i andra program som t.e.x webbläsaren. Vi är själva väldigt trötta och irriterade på sånt och vill absolut inte stå för den typen av marknadsföring/utveckling.

ErgoPop är enkelt och säkert att använda.

Hur får jag tag på ErgoPop?

ErgoPop distribueras digitalt. Genom att klicka här så kan du ladda hem ErgoPop.

Man kan i dagsläget inte beställa ErgoPop på CD eller DVD. Men hör av dig om du behöver få tag på ErgoPop på det sätt som passar dig bättre så ska vi lösa det på bästa sätt. Ring gärna: 019-5000 240 så hjälper vi dig.

Hur installerar jag ErgoPop?

Genom att dubbelklicka på den nedladdade filen startas installationsprogrammet.

Följ sedan instruktionerna i de dialoger som följer installationsprocessen. Det är väldigt enkelt och snabbt.

Klicka här för att ladda hem ErgoPop.

Vilka operativsystem fungerar ErgoPop på?

ErgoPop är testad för:

• XP
  • Vista 32
  • Vista 64
  • Windows 7 32
  • Windows 7 64
  • Windows 8 32
  • Windows 8 64
  • Windows 10

ErgoPop fungerar inte på Mac eller Linux.

ErgoPop liten logotyp

Tel 019 - 50 00 240 | E-post: [email protected]

Om företaget | Externa Länkar | Integritet och Cookies | Sitemap

Ergopop handlar om: pausgympa, pausprogram, pausgymnastik och musarm